Opfriscursus Gitaar

0

Heb je ooit gitaar gespeeld, maar ben je de akkoorden kwijt? Twijfel je of je nog de vingervlugheid hebt, die je ooit had? Zou je weer willen samenspelen, maar moet je kennis en vaardigheid weer opgefrist worden? Meld je dan aan voor de Opfriscursus Gitaar die het Twents Mandoline- en Gitaarorkest (TMGO) organiseert.  

Het Twents Mandoline- en Gitaarorkest (TMGO) start regelmatig een Kennismakingscursus Mandoline én een Opfriscursus Gitaar. De bedoeling is om te ervaren of je het leuk vindt om mandoline te (leren) spelen of je gitaarspel weer op te pakken. Natuurlijk wordt er ook gekeken of samenspel in een orkest bij je past. Heb je ooit viool of gitaar gespeeld dan kan de kennismakingscursus mandoline voldoende zijn om het snel op te pakken, en is meespelen in het B-orkest of het gehele orkest snel haalbaar. Wie meer tijd nodig heeft krijgt ook die tijd. Het plezier van het (leren) spelen staat voorop!

De basiscursus start met drie lessen, bij enthousiasme kan deze verlengd worden met zes lessen.  Een gitaar zal je zelf mee moeten brengen.  Bij de gitaarcursus wordt aangesloten bij wat je al eens gespeeld hebt. Wil je meer weten over het orkest, kom dan luisteren bij de Museumnacht (4 november) of kom naar ons Jaarconcert (5 november). Zie ook www.tmgo.nl

Voor aanmelding of vragen, neem contact op met Esther Hurkmans (esther@tmgo.nl) of de dirigent van TMGO en cursusdocent, Leo van Rutte (leovanrutte@tmgo.nl)

 

Samengevat:

Wat: kennismakingscursus mandoline of opfriscursus gitaar, 3 lessen.

Wanneer:  woensdagmorgen OF donderdagmiddag of -avond

Waar:  woensdag: Kaliber Kunstenschool, Willem Wilminkplein Enschede;

Donderdag: Basisschool de Jonge Helden, Ravenhorsthoek 38, Enschede

Instrumenten: mandolines zijn gedurende de cursus in bruikleen van TMGO

Kosten: 3 lessen voor 27,50 euro

Informatie en aanmelden: mail naar esther@tmgo.nl (Esther Hurkmans, TMGO) of leovanrutte@tmgo.nl  (Leo van Rutte, docent en dirigent)

Mocht je na de cursus enthousiast zijn en meer willen? Dan kan deze verlengd worden met een vervolgcursus van 6 lessen

 

Share.

Comments are closed.