Februari 2023 Opfriscursus Gitaar

0

Heb je ooit gitaar gespeeld, maar ben je de akkoorden kwijt? Twijfel je of je nog de vingervlugheid hebt, die je ooit had? Zou je weer willen samenspelen, maar moet je kennis en vaardigheid weer opgefrist worden? Meld je dan aan voor de Opfriscursus Gitaar die het Twents Mandoline- en Gitaarorkest (TMGO) dit voorjaar organiseert.  

In vijf lessen word je uitgedaagd om je weer verder te ontwikkelen, aanslagtechnieken op te frissen en het speelplezier te vergroten. Tussen de lessen door krijg je muziek en oefeningen passend bij jouw niveau. Tevens kan je kennismaken met bladmuziek van het orkest en uitproberen of meespelen in een orkest iets voor jou is. 

Mocht je na de cursus enthousiast zijn en meer willen? Afhankelijk van het speelniveau kan je wekelijks mee repeteren met het orkest; of kan je de gitaarlessen vervolgen bij de Kaliber Kunstenschool. Als je lid bent geworden van TMGO en ambities hebt om met het orkest mee te (gaan) spelen, worden de lessen tegen een gereduceerd tarief aangeboden.  

Wat: Opfriscursus gitaar van 5 lessen 

Wanneer: 5 lessen op woensdagochtend of donderdagavond, start half februari 2023 

Waar: woensdag in de Kunsten Kaliberschool, Willem Wilminkplein 1, Enschede en donderdagavond in Basisschool de Jonge Helden, Ravenhorsthoek 38, Enschede 

Instrument: je brengt je eigen gitaar mee 

Kosten: 5 lessen voor 45,00 euro 

Informatie en aanmelden: mail naar esther@tmgo.nl (Esther Hurkmans, TMGO) of leovanrutte@tmgo.nl  (Leo van Rutte, docent)  

 

Share.

Comments are closed.