28 september 2023 TMGO speelt bij Culturele Ontmoeting op Erve Kraesgenberg Losser

0

Op donderdagochtend 28 september levert TMGO een bijdrage aan de culturele ontmoetingen die het Fundament elke week voor Losser organiseert. Tussen 10.00 en 12.00 spelen we in Erve Kraesgenberg, aan de Bookholtlaan 25 in Losser. Het orkest speelt een gevarieerd programma waarbij Ierse, Griekse en Zuid-Amerikaans muziek wordt aangevuld met enkele Middeleeuwse liederen en dansen uit de barok en renaissance. We sluiten het af met de klassieker van Bob Dylan “Make you feel my love”

Op de website van de Culturele Ontmoeting is het volgende te lezen:

Elke donderdag is er de Culturele Ontmoeting bij Erve Kraesgenberg. Tijdens deze ochtenden komen ouderen bij elkaar voor elke week een ander programma gericht op kunst, historie, muziek en/of cultuur. Donderdag 28 september staat de Culturele ontmoeting in het teken van muziek. Het Twents Mandoline en Gitaar Orkest komt de groep verblijden met klassieke en romantische klanken. Na deze sfeervolle ochtend is er de mogelijkheid om af te sluiten met een warme maaltijd (deze is optioneel).

Zoals u gewend bent kunt u na deze gezellige, culturele bijeenkomst napraten onder het genot van een warme maaltijd (deze is optioneel). Heb u interesse in de Culturele Ontmoeting en/of heeft u nog vragen. Neem dan gerust contact met ons op via info@fundamentlosser.nl of bel 06-121 00 580

De Culturele ontmoeting vind elke donderdag van 10:00 tot 13:00 uur plaats bij Erve Kraesgenberg.
De kosten zijn:
Entree; Koffie/thee en de lezing 2,00 euro.
Entree; koffie/thee, lezing en maaltijd 5,00 euro.

https://www.fundamentlosser.nl/agenda/mandoline-en-gitaar-orkest-bij-culturele-ontmoeting/

 

 

 

 

 

Share.

Comments are closed.